Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ημερολόγια 2010


Ο σύλλογος εκτύπωσε και φέτος τα ημερολόγια του νέου έτους 2010 και είναι στη διάθεσή όλων! Είναι μια όμορφη πολύχρωμη και ζωντανή συλλογή φωτογραφιών με τους χορευτές μας να παρουσιάζονται με φορεσιές από 6 διαφορετικές περιοχές (Καππαδοκία-Μικρά Ασία, Επισκοπή, Θράκη, Αλμωπία, Πόντος, Γουμένισσα)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ



Μετά από ένα χρόνο σκληρής προετοιμασίας όλων των μελών του συλλόγου μας, διανύουμε ανυπόμωνα την τελευταία εβδομάδα πριν την παρουσίαση του αφιερώματος στην Καππαδοκία την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου λυκείου-γυμνασίου (Απ.Παύλου 28), όπου και είστε όλοι καλεσμένοι!!! Θα σας δείξουμε χορούς και τραγούδια από πολλές περιοχές της Καππαδοκίας, συνοδευμένα από κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό. Η βραδυά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για παλιούς και νέους! Μην τη χάσετε!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Κατόπιν δημιουργίας τριών κενών θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκαν εκλογές την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου για την κάλυψή τους. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι:
1. Ελένη Κουντουρά - Πρόεδρος
2. Περικλής Διαμαντής - Αντιπρόεδρος
3. Σιαρλή Ελένη - Υπεύθυνος Ιματιοθήκης
4. Παπαρνάκη Χρυσάνθη - Υπεύθυνος Ιματιοθήκης
5. Παπαντελή Χριστίνα - Γραμματέας
6. Δρίζη Έφη - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
7. Κιόση Γεωργιάννα - Υπεύθυνη Αρχείου
8. Χαρίκλεια Σανδαλίδου - Ταμίας